OVER ONS

SANDER MERTENS

Sander werd in 1993 geboren in Tilburg maar kwam op jonge leeftijd naar het mooie Gulpen waar hij nu nog steeds woont.  Na zijn middelbare school ging Sander studeren. Aan de Hogeschool Management Economie en Recht volgde hij de opleiding Vastgoed en Makelaardij. Nadat deze opleiding in 2020 succesvol werd afgerond startte Sander met de opleiding Energieprestatie adviseur Woningen  (EP-W/B) NTA 88OO.  Ook deze opleiding werd inmiddels succesvol afgerond.

Tijdens zijn studie en door middel van diverse stages bij  bedrijven in het Limburgse heuvelland heeft Sander zijn kennis op het gebied van duurzaamheid binnen de vastgoedwereld verbreed.

Als gecertificeerd energieprestatie adviseur wil Sander tevens op zoek naar een stukje klimaatwinst. Naast het energielabel voorziet hij je graag van een gedegen energieadvies.

GER VANGANGELT

Ger werd in 1963 geboren in Maastricht maar woont inmiddels met zijn gezin in het prachtige Landgraaf.

Na zijn opleiding als volledig bevoegd leerkracht kwam Ger in maart 1987 terecht bij een uitvaartverzekeraar. Inmiddels onderdeel van ASR Verzekeringen. Daar coachte hij verzekeringsadviseurs. Ook was Ger een aantal jaren adviseur voor RVS verzekeringen. In 1993 koos hij voor het zelfstandig ondernemerschap, zijn kantoor in Klimmen, “Vangangelt Assurantie Adviesgroep, Vangangelt Vastgoed“ is bij menigeen bekend. Vanzelfsprekend voldoet Ger al jaren aan de strengste vakbekwaamheids-eisen die door de A.F.M. aan het vak op gebied van verzekeringen en hypotheken worden gesteld.

In november 1994 startte Ger tevens met het verkopen van onroerend goed. Het Limburgse vastgoedland kent voor Ger geen geheimen.

ENERGIELABEL MERTENS

Het idee om ook het energielabel te gaan aanbieden lag al een poos bij Ger in de la.

Sinds begin 2018 hielp Sander regelmatig mee in Klimmen op kantoor. Ger zag in Sander een uitstekende partner.

Nadat de ideeën werden besproken was de deal snel beklonken.

Met de deskundigheid, kennis en ervaring van beide heren begrijp je dat de aanvraag van je energielabel bij “Energielabel Mertens” in vertrouwde handen is.

BEL OF MAIL ONS
045-4052645 | info@
energielabelmertens.nl