ONZE DIENSTEN

PARTICULIEREN

Bij Energielabel Mertens vraag jij jouw energielabel aan! Of het nu gaat om een klein appartement, grote woonboerderij, vrijstaande villa of een tussenwoning, wij gaan ervoor zorgen.

ZAKELIJK

Ook verenigingen van eigenaren, woningcorporaties, makelaars, projectontwikkelaars, investeerders en andere vastgoedprofessionals zijn wij graag van dienst. Vanzelfsprekend mag je rekenen op onze deskundige aanpak, gebaseerd op kennis en ervaring.

UTILITEITSBOUW

Ook voor jouw kantoor, winkelruimte of ander commercieel vastgoed bieden we graag een oplossing. Voldoen aan je energiebesparingsplicht of opzoek naar een maatwerkadvies, we helpen je graag verder.

ONZE AANPAK IS SIMPEL!

We beginnen met een kort gesprek en vertellen je duidelijk wat we gaan doen. Ook word je vooraf duidelijk geïnformeerd over de kosten en al onze afspraken leggen we vast. Belangrijker nog, wij komen ze na.

Sander Mertens – onze gecertificeerde Energie Prestatie Adviseur (E.P.A.) – bezoekt jouw woning en legt alle kenmerken vast in een rapport. Op basis van dit rapport wordt het energielabel opgesteld. Vanzelfsprekend laten wij het energielabel registreren.

R

Binnen 3-4 werkdagen uw label

R

Bevoegd om het label te registreren voor snelle verwerking

R

Spoedopdrachten mogelijk

R

Vooraf een helder tarief. Afspraak is afspraak

PRIJZEN

Daarover zijn we graag duidelijk, maar deze is afhankelijk van de grootte van de woning, de locatie en ook de aantallen spelen daarbij een rol.

Via ons contactformulier heb je altijd snel een prijsopgave. Als je klikt op de groene knop hieronder, heb je vlug een indicatie.

BEL OF MAIL ONS
045-4052645 | info@
energielabelmertens.nl